Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Białko
- 23.3 g
- Węglowodany
- 36.1 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 31.6 g
- Sód
- 568 mg
Alternatywne przepisy
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Ratatouille
40 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Eggplant with burghul
55 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Zucchini soup
25 min