![Artichoke and bean ragout Artichoke and bean ragout](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FAF7B435-45E4-4889-BBAF-DF96D0A7886A/Derivates/2B2EDBAC-E7B4-4A87-8D50-2B7DF2A02EF3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Białko
- 23.3 g
- Węglowodany
- 36.1 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 31.6 g
- Sód
- 568 mg
Alternatywne przepisy
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Ratatouille
40min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Mediterranean capsicums
2h
Mushroom quinotto
30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Zucchini soup
25min