Urządzenia i Akcesoria
Blue cheese tofu dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Total recipe
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
vegan mayonnaise (see Tips)200 g
-
garlic clove1
-
apple cider vinegar20 - 40 g
-
tahini (see Tips)40 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
firm tofu pressed and cut into pieces (see Tips)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
42.8 g
Kalorie
7660.1 kJ /
1823.8 kcal
Tłuszcz
167.6 g
Błonnik
36 g
Węglowodany
25.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Refried beans
10 min
Vegan parmesan shards
3 godz. 55 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Cauliflower buffalo bites
35 min
Soba noodle and tofu salad
35 min