Mediterranean capsicums
TM6 TM5

Mediterranean capsicums

3.9 (11 ocen)

Składniki

  • 130 g freekeh
  • 500 g filtered water, plus extra for soaking
  • 250 g cherry tomatoes, cut into halves
  • 30 g pickled capers
  • 50 g pine nuts
  • 50 g walnuts
  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 3 tsp nutritional yeast (see Tips)
  • ¼ tsp dried thyme
  • 1 zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only
  • 3 capsicums (any colour), cut into halves and deseeded
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1623 kJ / 386.4 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
21.9 g
Błonnik
9.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy