Urządzenia i Akcesoria
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Eggplant and porcini bites with roasted broccoli
-
dried porcini mushrooms20 g
-
filtered water60 g
-
red onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling1 tbsp
-
eggplant (approx. 480 g), cut into pieces (approx. 2 cm)1
-
breadcrumbs of choice (see Tips)100 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
ground coriander1 tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
lemons 1 zested, no white pith and 1 cut into halves lengthways, then into thin slices2
-
salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
broccoli cut into florets, including approx. 2 cm of stalk250 g
Turmeric tahini dressing
-
pine nuts20 g
-
tahini (see Tips)60 g
-
filtered water120 g
-
lemon juice1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
garlic cloves2
-
ground turmeric½ tsp
Assembly
-
rocket60 g
-
red onion cut into thin slices½
-
carrot cut into julienne1
-
Lebanese cucumber cut into cubes (1-2 cm)1
-
pita breads4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.5 g
Kalorie
2272 kJ /
541 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
18.6 g
Węglowodany
58.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Yasai miso ramen
35 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Rendang curry
30 min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Tofu scramble
25 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min