Urządzenia i Akcesoria
Lupini cheese
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
450 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
preserved lupini beans drained and skins removed (see Tips)250 g
-
lemon juice (see Tips)20 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
salt1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
nutmeg1 pinch
-
filtered water380 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
gluten free cornflour30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Białko
42.5 g
Kalorie
3266.8 kJ /
777.8 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
28.5 g
Węglowodany
71.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Cheese Wheel
1 godz. 50 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 godz. 30 min
Stretchy melty cheese
20 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Raw carrot cake
5 godz. 30 min
Coconut and cinnamon teff porridge
30 min
Almond milk
1 godz. 5 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Tofu scramble
25 min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min