Urządzenia i Akcesoria
Lupini cheese
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
450 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
preserved lupini beans drained and skins removed (see Tips)250 g
-
lemon juice (see Tips)20 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
salt1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
nutmeg1 pinch
-
filtered water380 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
gluten free cornflour30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Białko
42.5 g
Kalorie
3266.8 kJ /
777.8 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
28.5 g
Węglowodany
71.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Cheese Wheel
1 godz. 50 min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 godz. 10 min
Vegan parmesan shards
3 godz. 55 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Savoury cashew cream cheese
3 godz. 10 min
Rice milk
24 godz. 15 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Berry chia jam
3 godz. 15 min
Cashew sour cream
10 min
Tofu scramble
25 min
Banana tofu ice cream
10 min
Gluten free waffles with maple bacon
1 godz.