Urządzenia i Akcesoria
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
calamari tubes cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)9
-
brown onion cut into halves150 g
-
fennel white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)1
-
extra virgin olive oil plus extra for shallow frying and brushing40 g
-
arborio rice80 g
-
saffron (optional - see Tips)2 pinches
-
white wine150 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pickled capers rinsed and drained4 tbsp
-
salted butter cut into pieces100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
796.1 mg
Białko
24.3 g
Kalorie
1252.7 kJ /
298.3 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden baklava
25 godz. 25 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Veal pizzaiola
40 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 godz. 25 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Tuna and olive empanaditas
4 godz. 5 min