![Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9FD77C60-EEA6-4FD9-99F7-9B94DFFE5122/Derivates/850ed51f-e05d-408d-9ef1-6a6413ba78ac.jpg)
Wersje kompatybilne
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 calamari tubes, cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g fennel, white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying and brushing
- 80 g arborio rice
- 2 pinches saffron (optional - see Tips)
- 150 g white wine
- 150 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 2 pinches ground black pepper
- 4 tbsp pickled capers, rinsed and drained
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1252.7 kJ / 298.3 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 796.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Citrus seafood salad
1 godz.
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 Std. 45 Min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 Std.
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 Std. 10 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Trout mousse
5 Min
Natillas
1 godz.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Paris Brest
6h 40min
Eggplant involtini with risotto
1sa 55 dk