Urządzenia i Akcesoria
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pouring (whipping) cream50 g
-
Greek-style natural yoghurt80 g
-
cream cheese60 g
-
honey1 tbsp
-
vanilla bean split into halves lengthways, seeds scraped½
-
shelled unsalted pistachio nuts (see Tip)30 g
-
pitted Medjool dates4
-
navel oranges cut into segments4
-
fresh mint leaves only, cut into pieces1 sprig
-
ground cinnamon (optional)½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
63.7 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1394.5 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Ratatouille
40 min
Almond and pear tart
40 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Seafood panzanella
1 godz.
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Almond thins
25 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Gluten free pita bread
1 godz. 15 min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min