Pesto di pomodori secchi e aglio

Pesto di pomodori secchi e aglio

4.8 33 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagiontura 30 mesi)
    50 g
  • di acqua
    100 g
  • di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
    100 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    ½ mazzetto
  • di olio di oliva
    120 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 - 3 pizzichi
  • di pepe di Cayenna macinato
    1 - 2 pizzichi
  • di zucchero
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 1428 kcal / 5972 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 148 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...