Uova in camicia con pancetta e peperoni arrostiti

Uova in camicia con pancetta e peperoni arrostiti

4.4 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 12 fettine di pancetta
  • 120 g di peperoni rossi arrostiti in scatola scolati, a pezzi (½ cm)
  • 6 olive nere denocciolate a metà
  • 6 uova
  • sale q.b.
  • pepe macinato q.b.
  • 500 g di acqua
  • fette di pane tostato q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 210 kcal / 877 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...