Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 fettine di pancetta
- 120 g di peperoni rossi arrostiti in scatola, scolati, a pezzi (½ cm)
- 6 olive nere denocciolate a metà
- 6 uova
- sale q.b.
- pepe macinato q.b.
- 500 g di acqua
- fette di pane tostato q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 877 kJ / 210 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Uova in camicia con salsa di salmone e avocado
35 min
Petto di pollo al lime e carciofi
45min
Uova alla coque in salsa alla senape
30 min
Insalata con uovo pochè
45min
Uova in cocotte in salsa saporita
30 min
Panna acida
Brak ocen
Spaghetti al limone con salmone marinato
50 min
Meringhe al caramello con crema inglese
30 min
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 min
Insalata di patate e salmone profumata all'aneto
1sa 10 dk
Uova alla Benedict
45min