Polpette di faraona su crema di peperoni dolci

Polpette di faraona su crema di peperoni dolci

2.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 350 g di petto di faraona cotto
  • 2 uova
  • 60 g di pangrattato
  • 50 g di mozzarella a pezzi
  • 2 cucchiaini di curcuma in polvere
  • 50 g di fagioli borlotti lessati
  • 2 cucchiaini di sale
  • 800 g di acqua
  • 150 g di patate a dadini
  • 200 g di peperoni friggitelli senza semi, a pezzi
  • 50 g di yogurt bianco
  • 2 pomodori a dadini piccoli

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 303 kcal / 1268 kJ
Białko 32.5 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 26.8 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...