Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di petto di faraona, cotto
- 2 uova
- 60 g di pangrattato
- 50 g di mozzarella a pezzi
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 50 g di fagioli borlotti lessati
- 2 cucchiaini di sale
- 800 g di acqua
- 150 g di patate a dadini
- 200 g di peperoni friggitelli, senza semi, a pezzi
- 50 g di yogurt bianco
- 2 pomodori a dadini piccoli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 32.5 g
- Węglowodany
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Ceci in umido
1h 30min
Purè di patate e bacon al curry
40min
Cardi gratinati
40min
Triglie in salsa piccante
30min
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10 min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30min
Salsicce al curry con lenticchie
1h 20min
Zuppa di vongole e uova
40min
Razza in salsa di peperoni
1h 10 min
Cavati con le fave
13h 20min
Vin brulè bianco
20 min