Polpette di faraona su crema di peperoni dolci
TM5 TM6

Polpette di faraona su crema di peperoni dolci

2.0 (1 ocena)

Składniki

  • 350 g di petto di faraona, cotto
  • 2 uova
  • 60 g di pangrattato
  • 50 g di mozzarella a pezzi
  • 2 cucchiaini di curcuma in polvere
  • 50 g di fagioli borlotti lessati
  • 2 cucchiaini di sale
  • 800 g di acqua
  • 150 g di patate a dadini
  • 200 g di peperoni friggitelli, senza semi, a pezzi
  • 50 g di yogurt bianco
  • 2 pomodori a dadini piccoli

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1268 kJ / 303 kcal
Białko
32.5 g
Węglowodany
26.8 g
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy