Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di petto di faraona, cotto
- 2 uova
- 60 g di pangrattato
- 50 g di mozzarella a pezzi
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 50 g di fagioli borlotti lessati
- 2 cucchiaini di sale
- 800 g di acqua
- 150 g di patate a dadini
- 200 g di peperoni friggitelli, senza semi, a pezzi
- 50 g di yogurt bianco
- 2 pomodori a dadini piccoli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 32.5 g
- Węglowodany
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2 Std.
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20min
Crema di mandorle e cioccolato
Keine Bewertungen
Chicche di patate alla curcuma con crema di carciofi e bottarga
1 Std. 30 Min
Salsa crescione e sgombro affumicato
10min
Zuppa di pollo messicana_Not all utensils are globally active
40 min
Bisque di gamberetti con crostini
1h
Spuma di barbabietola con aringhe
1h 15min
Crema di pomodori con verdure croccanti (1 porzione)
30 min
Stufato di piselli e carciofi
45min
Rotolo di pollo e speck con salsa al cipollotto
1 Std. 30 Min
Risotto con fegatini di pollo
40 min