Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di pomodorini a grappolo a fette (0.5 cm)
- 200 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 150 g di cipolle a fette (0.5 cm)
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 500 g di fesa di tacchino senza pelle
- 2 rametti di rosmarino fresco interi
- 1 cucchiaio di sale alle erbe
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 spicchio di aglio
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 300 g di birra chiara
- 200 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 14.6 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1sa 20 dk
Fettine di lonza in crema di prugne
1sa 20 dk
Lonza alla salvia
1 Std. 10 Min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 dk
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Arrosto di vitello arrotolato
2 Std.
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Lonza di maiale farcita e verdure al vapore
1sa 30 dk
Spezzatino di vitello con patate e mele
1h 25 min
Fesa di tacchino al curry
1sa
Arrosto di tacchino ripieno
1sa 30 dk