![Insalata russa di barbabietole Insalata russa di barbabietole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AD4F858A-04AD-4048-ABD7-B86800BEA6E1/Derivates/BA798163-FF2B-4CB6-B734-6C012CFBBC37.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3-4 cm)
- 150 g di carote, a pezzi (3-4 cm)
- 350 g di barbabietole rosse, a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, a pezzi piccoli (1 cm circa)
- 100 g di piselli surgelati
- 100 g di crauti in scatola (opcjonalnie)
- 50 g di cipollotti, affettati finemente
- 2 - 3 rametti di aneto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di vino bianco (opcjonalnie)
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panzanella d'inverno con fagioli bianchi
40 分钟
Green smoothie, frullato verde della salute
10min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2 Std. 30 Min
Zuppa di uova e tofu
55 Min
Infuso melagrana e arancia
30 Min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1 Std. 40 Min
Dolce al cucchiaio di mele e miglio
1h 50min
Fregolotta al radicchio
1h 50min
Pasta con cavolo rosso e pistacchi (senza glutine)
50 Min
Zuppa di rape
40 分钟
Frullato tiepido di barbabietola
20 分钟
Noodles vegetariani
35min