Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat

Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat

4.6 335 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen

Składniki

  • Apfel entkernt, geviertelt
    200 g
  • rote Zwiebeln geviertelt
    100 g
  • Cornichons halbiert
    50 g
  • Dill abgezupft
    2 Stängel
  • Senf
    1 TL
  • Joghurt, 3,5% Fett
    150 g
  • Mayonnaise
    150 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Matjesfilets in Stücken (2 cm)
    200 g
  • Eisbergsalat in Streifen (2 cm)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 472 kcal / 197 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...