Urządzenia i Akcesoria
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Apfel entkernt, geviertelt200 g
-
rote Zwiebeln geviertelt100 g
-
Cornichons halbiert50 g
-
Dill abgezupft2 Stängel
-
Senf1 TL
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Mayonnaise150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Matjesfilets in Stücken (2 cm)200 g
-
Eisbergsalat in Streifen (2 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
197 kJ /
472 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 min
Matjesfilets in Rotweinsud
12 godz.
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Glückstädter Matjestopf
3 godz. 30 min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Matjes-Katersalat
55 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Pellkartoffel-Gurken-Salat
1 godz. 20 min
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Heringsstipp mit Drillingen
1 godz.