
Urządzenia i Akcesoria
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Apfel entkernt, geviertelt200 g
-
rote Zwiebeln geviertelt100 g
-
Cornichons halbiert50 g
-
Dill abgezupft2 Stängel
-
Senf1 TL
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Mayonnaise150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Matjesfilets in Stücken (2 cm)200 g
-
Eisbergsalat in Streifen (2 cm)200 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
472 kcal /
197 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy