Matjes mit Radieschensalat

Matjes mit Radieschensalat

4.4 62 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Dill abgezupft
    10 Stängel
  • rote Zwiebel (50 g), halbiert
    1
  • Radieschen
    1 Bund
  • Apfel rot (z.B. Elstar), geviertelt, entkernt
    1
  • Gewürzgurken in Stücken
    60 g
  • Schmand
    200 g
  • Saure Sahne
    200 g
  • Sahne
    30 g
  • Weißweinessig
    1 EL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Zucker
    2 Prisen
  • Wasser
    500 g
  • Kümmel, ganz
    ½ TL
  • Kartoffeln klein, mit Schale
    700 g
  • Matjesfilets küchenfertig
    8

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 621 kcal / 2605 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...