
Urządzenia i Akcesoria
Reibekuchen mit Lachs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
Reibekuchen
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten40 g
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Kartoffeln in Stücken600 g
-
Haferflocken, zart50 g
-
Ei1
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
Dillcreme und Fertigstellung
-
Knoblauchzehe1
-
Dill abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren1 Stängel
-
Crème fraîche200 g
-
Zitronensaft10 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika edelsüß¼ TL
-
Räucherlachs12 Scheiben
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
496 kcal /
2077 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Sód
17 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rock deinen Ofen!
33 Przepisy
Niemcy
Niemcy