Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Rote Bete, aus dem Glas, abgetropft
- 100 g Gewürzgurken
- 1 - 2 Schalotten
- 1 Apfel, geviertelt
- 6 - 8 Walnusshälften
- 30 g Mayonnaise
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Zucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 990 kJ / 236 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Erbsen-Schinken-Omeletties
50 Min
Marinierte Möhren
2h 35min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 Min
Waldorfsalat
30 Min
Matjes-Katersalat
55min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10min
Sauerkrautsuppe
1 Std.
Radieschen-Apfel-Salat
10min
Weihnachtssalat
10min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10min
Spitzkohl-Paprika-Salat
10min
Weißkohlsalat
96 Std.