Urządzenia i Akcesoria
Glückstädter Matjestopf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Matjesfilets12
-
Buttermilch250 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Äpfel mittelgroß, säuerlich, geviertelt4
-
Salatgurke entkernt, in Stücken1
-
hart gekochte Eier halbiert3
-
Saure Sahne450 g
-
150 g Joghurt, 3,5% FettSahnejoghurt150 g
-
Salz1 TL
-
Essig1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
33 g
Kalorie
2098 kJ /
501 kcal
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Moin Hamburg!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Matjesstulle mit Kressedip
2 godz. 40 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 min
Eier in Petersiliensauce
1 godz.
Matjesfilets in Rotweinsud
12 godz.
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Remoulade
10 min
Birnen, Bohnen und Kassler
50 min
Geflügelsalat mit Chicorée
50 min
Panierter Fisch mit Remoulade
40 min
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Heringsstipp mit Drillingen
1 godz.