
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 Matjesfilets
- 250 g Buttermilch
- 2 Zwiebeln halbiert
- 4 Äpfel mittelgroß, säuerlich, geviertelt
- 1 Salatgurke entkernt, in Stücken
- 3 hart gekochte Eier halbiert
- 450 g Saure Sahne
-
150
g Sahnejoghurt
lub 150 g Joghurt, 3,5% Fett - 1 TL Salz
- 1 EL Essig
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 501 kcal / 2098 kJ
- Białko
- 33 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Węglowodany
- 15 g