Matjes-Katersalat

Matjes-Katersalat

4.7 169 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
8 Portionen

Składniki

  • Kartoffeln in Stücken (2 cm)
    200 g
  • Möhren in Stücken (3 cm)
    150 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Wasser
    500 g
  • Eier gewaschen
    3
  • Rote Bete in Scheiben (Abtropfgew. 220 g), abgetropft
    1 Glas
  • Matjesfilet
    250 g
  • Zwiebel (ca. 90 g), halbiert
    1
  • Schmand
    200 g
  • Joghurt, 1,5% Fett
    100 g
  • Zucker
    1 TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 211 kcal / 885 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...