Urządzenia i Akcesoria
Italian Crusted Lamb
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only5 stalks
-
fresh basil leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
fresh oregano leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
fresh parsley leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
garlic cloves8
-
lemons finely grated zest and juice2
-
fine sea salt2 tsp
-
spring onions cut in pieces (2 cm)3
-
boneless lamb leg1500 g
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
24.8 g
Kalorie
1182 kJ /
282.5 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Prawn and Sweet Potato Fritters
55 min
Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
55 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 godz.
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min