Urządzenia i Akcesoria
Italian Crusted Lamb
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only5 stalks
-
fresh basil leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
fresh oregano leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
fresh parsley leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
garlic cloves8
-
lemons finely grated zest and juice2
-
fine sea salt2 tsp
-
spring onions cut in pieces (2 cm)3
-
boneless lamb leg1500 g
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
24.8 g
Kalorie
1182 kJ /
282.5 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Lamb and Green Bean Casserole
1 godz. 10 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.