Urządzenia i Akcesoria
Rolled Shoulder of Lamb
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
tinned anchovies (approx. 6 fillets)15 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
lemon juice10 g
-
olive oil10 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lamb shoulder, boneless1500 - 2000 g
-
dry white wine150 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
238 mg
Białko
37.1 g
Kalorie
2558.3 kJ /
611.5 kcal
Tłuszcz
48.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min