Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g tinned anchovies (approx. 6 fillets)
- 25 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 10 g lemon juice
- 10 g olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless
- 150 g dry white wine
- 150 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 35.9 g
Alternatywne przepisy
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Chicken in Yoghurt
1h
Italian Crusted Lamb
5h
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Tarte Bourguignonne
1h 30 min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1h 10min
Lamb Moussaka
1h 30 min
Steak Provençal Pie
2h 15min
Basque Chicken
1h 10min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min