Urządzenia i Akcesoria
Rolled Shoulder of Lamb
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
tinned anchovies (approx. 6 fillets)15 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
lemon juice10 g
-
olive oil10 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lamb shoulder, boneless1500 - 2000 g
-
dry white wine150 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
238 mg
Białko
37.1 g
Kalorie
2558.3 kJ /
611.5 kcal
Tłuszcz
48.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 Std. 15 Min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 Std.
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Beef and Feta Koftas
1 Std. 20 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min