Rolled Shoulder of Lamb
TM6 TM5 TM31

Rolled Shoulder of Lamb

4.6 (9 ocen)

Składniki

  • 15 g tinned anchovies (approx. 6 fillets)
  • 25 g fresh parsley leaves
  • 1 Tbsp pickled capers, drained
  • 2 garlic cloves
  • 10 g lemon juice
  • 10 g olive oil
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless
  • 150 g dry white wine
  • 150 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1924 kJ / 460 kcal
Białko
33.8 g
Węglowodany
0.5 g
Tłuszcz
35.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy