Urządzenia i Akcesoria
Rolled Shoulder of Lamb
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
tinned anchovies (approx. 6 fillets)15 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
lemon juice10 g
-
olive oil10 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lamb shoulder, boneless1500 - 2000 g
-
dry white wine150 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
238 mg
Białko
37.1 g
Kalorie
2558.3 kJ /
611.5 kcal
Tłuszcz
48.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Apple and Blackberry Pudding
1 godz. 15 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 godz. 15 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min