Urządzenia i Akcesoria
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
butter cut in pieces (1-2 cm)40 g
-
banana shallots (approx. 30 g), peeled and cut in halves2
-
garlic cloves2
-
water220 g
-
meat stock paste to taste (see Tips)½ tsp
-
pink peppercorns2 tsp
-
new potatoes unpeeled, washed and cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
400 - 500 g lamb fillet, (approx. 3-4 fillets)lamb loins, boneless (approx. 3-4 fillets)400 - 500 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to de-glaze frying pan1 Tbsp
-
green asparagus (130-150 g), trimmed and cut in halves1 bunch
-
carrot cut in matchsticks1
-
whisky1 Tbsp
-
cornflour1 tsp
-
whipping cream60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1830 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Chicken Étouffée
45 min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 godz.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 godz. 45 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Beef in Stout
1 godz. 40 min