Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
TM5 TM31 TM6

Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce

4.1 (14 ocen)

Składniki

  • 40 g butter, cut in pieces (1-2 cm)
  • 2 banana shallots (approx. 30 g), peeled and cut in halves
  • 2 garlic cloves
  • 220 g water
  • ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tips)
  • 2 tsp pink peppercorns
  • 300 g new potatoes, unpeeled, washed and cut in pieces (2-3 cm)
  • 400 - 500 g lamb loins, boneless (approx. 3-4 fillets)
    lub 400 - 500 g lamb fillet
  • 1 pinch sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 Tbsp water, to de-glaze frying pan
  • 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut in halves
  • 1 carrot, cut in matchsticks
  • 1 Tbsp whisky
  • 1 tsp maize flour
  • 60 g whipping cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1830 kJ / 435 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
12.8 g
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
3.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy