
Urządzenia i Akcesoria
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
butter cut in pieces (1-2 cm)40 g
-
banana shallots (approx. 30 g), peeled and cut in halves2
-
garlic cloves2
-
water220 g
-
meat stock paste to taste (see Tips)½ tsp
-
pink peppercorns2 tsp
-
new potatoes unpeeled, washed and cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
lamb loins, boneless (approx. 3-4 fillets)400 - 500 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to de-glaze frying pan1 Tbsp
-
green asparagus (130-150 g), trimmed and cut in halves1 bunch
-
carrot cut in matchsticks1
-
whisky1 Tbsp
-
cornflour1 tsp
-
whipping cream60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1830 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Meat Stock Paste
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Chicken Étouffée
45 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Coronation Chicken
30 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min