
Urządzenia i Akcesoria
Crab Croquettes with Romesco Sauce
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz. 20 min
24 pieces
Składniki
Crab Croquettes
-
white bread torn in pieces100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
shallots halved60 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced60 g
-
plain flour90 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
milk400 g
-
fresh crab meat mix of brown and white100 g
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
Romesco Sauce
-
blanched hazelnuts75 g
-
garlic cloves unpeeled, to taste2 - 3
-
roasted red peppers, preserved cut in pieces (3 cm)250 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sherry vinegar15 g
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
<br>Assembly
-
plain flour plus extra for dusting60 g
-
medium eggs beaten2
-
sunflower oil for frying
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
118 kcal /
493 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
130 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Chocolate Fondants
40 min
Béarnaise Sauce
20 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3 godz. 40 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 godz. 25 min