Urządzenia i Akcesoria
Asian Steamed Side of Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Marinade
-
sesame oil40 g
-
light soy sauce40 g
-
lime juice, freshly squeezed25 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
fresh coriander plus extra for garnish15 g
-
spring onions cut in pieces3
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
fresh salmon fillet (1 large fillet)800 g
Cooking
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.1 g
Kalorie
1317 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Sicilian Prawn Salad
40min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Teriyaki Salmon Burgers
45min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min