Wersje kompatybilne
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Red Cabbage
- 60 g onions, quartered
-
40
g lard
lub unsalted butter, diced - 500 g red cabbage, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g apples, cored, cut in pieces (3-4 cm)
- 30 g sugar
- 30 g red wine vinegar
- 150 g water
- 100 g red wine
- 1 dried bay leaf
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground allspice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 juniper berries
Bread Dumplings
-
300
g slightly stale bread rolls, cut in pieces (1 cm)
lub slightly stale white bread, cut in pieces (1 cm) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g onions, quartered
- 25 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 220 g milk
- 3 medium eggs
- ½ - 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Beef Goulash and Steamed Dumplings
- 30 g plain flour
- 250 g water
- 3 garlic cloves
- 450 g onions, quartered
-
30
g oil
lub clarified butter - 750 g stewing steak, cut in pieces (2-3 cm), patted dry with paper towels
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato purée (concentrated)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g red wine
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp ground caraway
lub caraway seeds - 1 tsp grated lemon zest
- 1 Tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- 5 juniper berries
-
1
pinch ground cloves
lub 2 cloves -
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 heaped Tbsp currant jelly
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2795 kJ / 668 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 1922 mg
Alternatywne przepisy
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Peppercorn Sauce
30 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Dauphinoise Potatoes
50 min