Urządzenia i Akcesoria
Duck and Pork Terrine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 52 godz.
10 portions
Składniki
-
duck breasts, skin on (300-350 g total)2
-
orange thin peelings of skin only1
-
cloves2
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
white bread crusts removed (approx. 40 g)2 slices
-
milk100 g
-
streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole12 slices
-
pork shoulder, boneless diced600 g
-
garlic clove large1
-
shallots halved75 g
-
chicken livers200 g
-
ruby port2 Tbsp
-
medium eggs2
-
fine sea salt2 tsp
-
pistachio nuts, unsalted roughly chopped50 g
-
dried cranberries75 g
-
boiling water for baking
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
754 mg
Białko
31 g
Kalorie
1503 kJ /
361 kcal
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raised Game Pie
24h
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Mayonnaise
5min
Summer Pudding
8h 30min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Seafood Risotto
40min