Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di seppioline, pulite
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di cetriolo, pelato e a tocchetti (2 cm)
- 100 g di polpa di avocado maturo, a dadini (2 cm)
- 20 g di scalogno
- 3 foglie di menta fresca, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olive nere denocciolate q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.
Coda di rospo con verdure
40 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Pesce persico ai carciofi
30 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Insalata di calamari al limone
35 Min
Turbanti di spigola e arancio
1 Std.