Crostini di polenta con tonno affumicato

Crostini di polenta con tonno affumicato

3.9 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

Polenta
  • 200 g di farina di mais
  • 750 g di acqua
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 120 g di stracciatella
  • 240 g di tonno affumicato a fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 231 kcal / 966.5 kJ
Białko 15.2 g
Tłuszcz 6.5 g
Węglowodany 25.7 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 463 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...