Crostini di polenta con tonno affumicato

Crostini di polenta con tonno affumicato

3.9 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

Polenta
  • di farina di mais
    200 g
  • di acqua
    750 g
  • olio extravergine di oliva
    10 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di stracciatella
    120 g
  • di tonno affumicato a fette
    240 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 231 kcal / 966.5 kJ
Białko 15.2 g
Tłuszcz 6.5 g
Węglowodany 25.7 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 463 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...