Insalata di riso bicolore con salsa allo yogurt

Insalata di riso bicolore con salsa allo yogurt

3.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

Salsa allo yogurt
  • 30 g di cipolle a pezzi
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di salsa di soia
  • 125 g di yogurt bianco
  • 1 pizzico di sale
Riso
  • 900 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di riso Parboiled (cottura 14 min.)
  • 150 g di riso Venere (cottura 18 min.)
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 2 - 3 cetrioli a fettine sottili
  • 500 g di pomodorini a metà o in quarti (secondo la loro grandezza)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 205 kcal / 858 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 4.4 g
Węglowodany 37.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...