Cotechino alla Wellington

Cotechino alla Wellington

4.5 62 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 6 godz.
6 porzioni

Składniki

Pasta sfoglia
  • 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
  • 1 pizzico di sale
Cotechino
  • 500 g di acqua
  • 1 cotechino precotto (500 g circa)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di funghi misti a pezzi
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g di speck a fette
Terminare la preparazione
  • 1 tuorlo sbattuto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 4.2 mg
Białko 21 g
Kalorie 3044.5 kJ / 727.7 kcal
Tłuszcz 60.3 g
Błonnik 120.7 g
Tłuszcz nasycony 28.3 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...