![Cotechino alla Wellington Cotechino alla Wellington](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f415fb42-f074-4f2a-a201-4c8bbfef77ff/Derivates/a15a6d67-af04-4f4a-82c4-4fc9e7a12504.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 1 pizzico di sale
Cotechino
- 500 g di acqua
- 1 cotechino precotto (500 g circa)
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi misti a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 100 g di speck a fette
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3044.5 kJ / 727.7 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 60.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.3 g
- Błonnik
- 120.7 g
- Sód
- 4.2 mg
Alternatywne przepisy
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1h 10min
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Strüdel uva e salsiccia
2h
Frittatine muffin al forno
1h
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Millefoglie di patate e funghi porcini
1h 20min
Alberello salato
2h 10min
Frico
1h
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 godz.
Brasato ai funghi
6 godz.