Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)

Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)

4.0 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 125 g di aceto di vino rosso
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 125 g di lamponi
  • 500 g di acqua
  • 800 g di polpo fresco
  • 70 g di carote
  • 30 g di gambo di sedano
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 foglia di alloro fresca
  • 1 avocado maturo (circa 100 g) a cubetti
  • 200 g di anguria a cubetti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 378 kcal / 1581 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...