Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de tomates cerise
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 70 g de parmesan en morceaux
- 60 g de pesto de basilic
- 3 œufs
- 120 g de farine de blé
- 250 g de lait
- du sel (peu, à cause du parseman)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1580 kJ / 378 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Cake pesto-mozzarella
45min
Clafoutis au thon, emmental et olives noires
1 Std. 10 Min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40min
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1h
Cake pesto et tomates séchées
40min
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1h 15min
Crumble de tomates
50min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1 Std. 10 Min
Terrine de feta au basilic
3 Std.
Quiche italienne
1h 5min
Clafoutis aux tomates cerise et au basilic
40min