Urządzenia i Akcesoria
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
dried red chillies deseeded4 - 7
-
warm water for soaking
-
chilli powder1 - 2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground fennel seeds½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
salt1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
whole chicken (1800-2000 g)1
-
vegetable oil50 g
-
eschalots5
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled3 - 4 cm
-
piece fresh turmeric peeled3 - 4 cm
-
piece fresh galangal peeled3 - 4 cm
-
candlenuts (see Tips)3
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)2 stalks
-
coconut milk300 g
-
pandan leaves tied into knots (see Tips)4
-
water750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1672.8 mg
Białko
61 g
Kalorie
3378.7 kJ /
804.5 kcal
Tłuszcz
60.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
21.3 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Soy Sauce Chicken
30 min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Chilli Stuffed Fish
1 godz.
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min