Urządzenia i Akcesoria
Soy Sauce Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
-
whole chicken (approx.1.3-1.5 kg), feet and neck removed1
-
fresh ginger slices6
-
spring onions white part only6 sprigs
-
garlic cloves4
-
honey30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce30 g
-
dark sesame oil (roasted)30 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
1640 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oil-free honey chicken wings
50min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised pork belly
55min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Rice Wine Chicken
30min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Taiwanese three cup chicken
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min