Urządzenia i Akcesoria
Soy Sauce Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
-
whole chicken (approx.1.3-1.5 kg), feet and neck removed1
-
fresh ginger slices6
-
spring onions white part only6 sprigs
-
garlic cloves4
-
honey30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce30 g
-
dark sesame oil (roasted)30 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
1640 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger sesame oil chicken
25 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Taiwanese three cup chicken
20 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Lemon Chicken
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min