Urządzenia i Akcesoria
Nyonya curry chicken bun
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Dough
-
water120 g
-
sugar50 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour350 g
-
milk powder30 g
-
egg1
-
unsalted butter room temperature40 g
-
sea salt½ tsp
Nyonya curry chicken filling
-
chicken Marylands skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)1200 g
-
Nyonya spice paste150 g
-
Madras curry powder20 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil to grease
-
coconut milk200 g
-
egg lightly beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1054.1 mg
Białko
35 g
Kalorie
2646 kJ /
630 kcal
Tłuszcz
36.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
40.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25min
Turmeric fried chicken
13h 10min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Nyonya Spice Paste
15min
Chilli Stuffed Fish
1h
Sambal chilli
35min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Nyonya Spice Paste
15min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min