
Urządzenia i Akcesoria
Nyonya curry chicken bun
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Dough
-
water120 g
-
sugar50 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour350 g
-
milk powder30 g
-
egg1
-
unsalted butter room temperature40 g
-
sea salt½ tsp
Nyonya curry chicken filling
-
chicken Marylands skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)1200 g
-
Nyonya spice paste150 g
-
Madras curry powder20 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil to grease
-
coconut milk200 g
-
egg lightly beaten1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
630 kcal /
2646 kJ
Białko
35 g
Tłuszcz
36.6 g
Węglowodany
40.9 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Sód
1054.1 mg