Urządzenia i Akcesoria
Sichuan Chilli Oil
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
3 jars
Składniki
-
dried bird’s eye chillies50 g
-
dried chillies50 g
-
canola oil250 g
-
star anise4
-
cinnamon sticks3
-
Chinese cardamom pods (cao guo)3
-
dried bay leaves4
-
toasted white sesame seeds10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
4 mg
Białko
2 g
Kalorie
3259 kJ /
779 kcal
Tłuszcz
85 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Chilli Oil
1 godz. 25 min
Sambal Belacan
10 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2 godz. 25 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Tom Yum Paste
45 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min