
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g d'eau
- 500 g de lait
- 800 g de filets de haddock coupés en trois
- 350 g de chou vert coupé en lanières
- 1000 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en cubes (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet de ciboulette fraîche ciselé
- 1 filet de jus de citron jaune non traité
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 333 kcal / 1401 kJ
- Białko
- 28.8 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Węglowodany
- 24.8 g
- Błonnik
- 3.4 g