Parmentier de poisson et chou vert

Parmentier de poisson et chou vert

4.2 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions

Składniki

  • 1800 g d'eau
  • 500 g de lait
  • 800 g de filets de haddock coupés en trois
  • 350 g de chou vert coupé en lanières
  • 1000 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en cubes (2 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de beurre doux
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 bouquet de ciboulette fraîche ciselé
  • 1 filet de jus de citron jaune non traité

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 333 kcal / 1401 kJ
Białko 28.8 g
Tłuszcz 12.4 g
Węglowodany 24.8 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...