Mousse de foie de volaille au porto

Mousse de foie de volaille au porto

4.2 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz.
10 portions

Składniki

  • 500 g de foies de volaille
  • 100 g de porto
  • 150 g de filet de poulet coupé en morceaux
  • 2 échalotes coupées en deux
  • 60 g de pain de mie blanc coupé en morceaux
  • 50 g d'eau tiède de préférence
  • 1 œuf
  • 2 c. à soupe de graisse de canard ou de graisse d'oie
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre fraîchement moulu
  • 1 crépine de porc (facultatif)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 159 kcal / 663 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...