Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 1000 g de sucre en poudre
- 1500 g de pommes, non épluchées et coupées en quatre
- le jus d'un citron jaune
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 542 kJ / 127 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Confiture de framboises au romarin
30 Min
Confiture de poires
6h
Gelée de framboise
6h
Confiture de cerises
6h
Confiture de fraises
6h
Gelée de groseille
35 Min
Gelée de fruits rouges
2 Std. 45 Min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Gelée de raisin
6h