Crème renversée au café
TM31 TM5 TM6

Crème renversée au café

3.9 (29 ocen)

Składniki

Le caramel

  • 80 g de sucre en poudre
  • 30 g d'eau froide
  • ½ c. à café de jus de citron (opcjonalnie)

La crème au café

  • 500 g de lait
  • 3 œufs
  • 3 c. à café de café instantané
  • 70 g de sucre en poudre

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
854 kJ / 203 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy