Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le caramel
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau froide
- ½ c. à café de jus de citron (opcjonalnie)
La crème au café
- 500 g de lait
- 3 œufs
- 3 c. à café de café instantané
- 70 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 854 kJ / 203 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paris-Deauville
12h
Crème d'amande aux raisins
1h 40 min
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min
Gâteau de semoule à l'orange
6h 45min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Crème au chocolat, gelée de café
2h 25min
Crème onctueuse caramel-café
1 godz. 45 min
Cake aux fruits confits
4h
Œufs au lait
50min
Crème au café
2 godz. 30 min
Crème renversée au caramel
4 godz. 50 min
Crème caramel et vanille
8h