Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de sucre roux
- 2 sachets d'agar-agar (4 g)
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 1000 g de framboises, fraîches ou surgelées
- 200 g d'abricots secs dénoyautés, coupés en deux
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 892.1 kJ / 208.9 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 48.8 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture pêche-myrtille
6h
Gelée de raisin
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture de fraises
1h 5min
Confiture de framboises au romarin
30min
Confiture de pommes et de kiwis
1 godz. 50 min
Confiture fruits rouges-prosecco
35min
Gelée de framboise
6h
Confiture de figues
1 Std. 30 Min
Confiture de poires
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture d'abricots
6h