
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de sucre roux
- 2 sachets d'agar-agar (4 g)
- 1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
- 1000 g de framboises fraîches ou surgelées
- 200 g d'abricots secs dénoyautés coupés en deux
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 208.9 kcal / 892.1 kJ
- Białko
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Węglowodany
- 48.8 g