![Chicken and feijoa curry Chicken and feijoa curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1C57D482-2668-43A9-8BC6-E20742638198/Derivates/35A9BAFD-B482-4A8D-A904-F2C02AF429CE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g basmati rice
- 1050 g water
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 50 g ghee
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g tomato paste
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 - 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 3 - 4 feijoas (approx. 320 g), washed and cut into wedges (see Tips)
- 1 tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3291 kJ / 783.6 kcal
- Białko
- 57.4 g
- Węglowodany
- 67.7 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 9960.8 mg
Alternatywne przepisy
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
Mexican cottage pie
1h 30min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Chilli beef with lemon feta
30min
Butter chicken
55 Min
Feijoa chutney
1h 15 min
Chicken and sweet corn soup
30min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1u. 20min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
South African curry mince
45min
Quick chicken curry
35min
Chicken and cashews
55 Min