Urządzenia i Akcesoria
Gin and lime pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Biscuit base
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
digestive biscuits broken into pieces (see Tip)150 g
Lime filling
-
egg yolks4
-
condensed milk395 g
-
limes juice only (approx. 80 g)4
-
gin30 g
Gin and tonic jelly
-
gelatine leaves (titanium)3
-
cold water for soaking
-
gin30 g
-
tonic water100 g
-
caster sugar40 g
-
limes zest only, no white pith4
Whipped cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)250 g
-
caster sugar20 g
-
lime zest only, no white pith, for decorating1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
181.6 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2054.8 kJ /
489.3 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
17.8 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 godz. 20 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Thai-style fish cakes
30 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Raspberry-infused vinegar
73 godz. 10 min
Pecan pie cheesecake cups
35 min
Gingerbread ice cream
10 godz. 20 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min
Almond addiction
1 godz.
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.