Urządzenia i Akcesoria
Sunday lamb roast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
-
anchovy fillets6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves3
-
pitted green olives40 g
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
854 mg
Białko
78.3 g
Kalorie
4766.9 kJ /
1135 kcal
Tłuszcz
84.6 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
31.9 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Slow cooked Mexican beef
1 godz. 30 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min