Urządzenia i Akcesoria
Mini chive pikelets with mushrooms
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
40 portions
Składniki
Chive pikelets
-
fresh chives cut into quarters5
-
butter plus extra for frying20 g
-
self-raising flour140 g
-
sea salt1 pinch
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
sour cream180 g
-
full cream milk125 g
-
egg1
Mushrooms
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots (approx. 30 g), trimmed and cut into quarters2
-
prosciutto (approx. 160 g), rind removed and cut into halves, or 4 shortcut bacon rashers (approx. 160 g), rind removed and cut into quarters8 slices
-
olive oil40 g
-
button mushrooms brushed clean and cut into slices360 g
-
tamari sauce (opcjonalnie)2 tsp
-
Dijon mustard2 tbsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh chives finely chopped, or micro herbs, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
192.3 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
249 kJ /
59 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
ANZAC biscuits
40 min
Coleslaw
10 min
Aussie meat pies
2 godz.
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Vegetable stock paste
30 min
Baking powder
5 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Apricot Danish slice
40 min
Lemon or lime butter
15 min
Shortbread
1 godz.