Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chive pikelets
- 5 fresh chives, cut into quarters
- 20 g butter, plus extra for frying
- 140 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 180 g sour cream
- 125 g full cream milk
- 1 egg
Mushrooms
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 spring onions/shallots (approx. 30 g), trimmed and cut into quarters
- 8 slices prosciutto (approx. 160 g), rind removed and cut into halves, or 4 shortcut bacon rashers (approx. 160 g), rind removed and cut into quarters
- 40 g olive oil
- 360 g button mushrooms, brushed clean and cut into slices
- 2 tsp tamari sauce (opcjonalnie)
- 2 tbsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- fresh chives, finely chopped, or micro herbs, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 249 kJ / 59 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 192.3 mg
Alternatywne przepisy
Red onion relish
50min
Gin and lime pie
3h 10min
Brandy cream
15min
Apple, leek and sage sauce
15min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Beef tapenade crostini
1h 40min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Traditional cocktail sauce
5min
Lemon delicious
1h 5min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min