Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de feuilles d'ail des ours fraîches
- 30 g de pignons de pin
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 757.9 kJ / 183.9 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1 godz. 30 min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15 Min
Risotto aux asperges et ail des ours
1 godz.
Pesto aux fanes de carotte
10 min
Soupe bâloise à la farine
1 godz. 10 min
Knöpflis à l’ail des ours
1 godz.
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Beurre aux herbes
5 min
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12hod. 45min
Gâteau de Linz
1 godz.
Läckerli de Bâle
1 godz. 10 min
Spätzles aux girolles
50min