Urządzenia i Akcesoria
Pesto à l'ail des ours
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 portions
Składniki
-
50 g de parmesan coupé en morceaux
-
50 g de feuilles d'ail des ours fraîches
-
30 g de pignons de pin
-
2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
120 g d'huile d'olive
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.9 g
Kalorie
757.9 kJ /
183.9 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°18
40 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Chutney de figues
4 godz.
Knöpflis à l’ail des ours
1 godz.
Gelée de groseille
50 min
Knöpfli
50 min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15 min
Beurre aux herbes
5 min
Gelée de groseille
35 min
Pesto aux fanes de carotte
10 min
Polenta tessinoise
45 min
Knöpflis
50 min
Gelée et pâte de coing
24 godz.
Chou rouge aigre-doux
35 min