Œufs mollets, ratatouille et jambon

Œufs mollets, ratatouille et jambon

4.0 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de jambon cru (1 tranche épaisse), coupé en petits dés
  • 50 g d'huile d'olive
  • 600 g de ratatouille surgelée
  • 2 c. à soupe de ketchup épicé
  • du sel
  • 6 œufs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21 g
Kalorie 1373 kJ / 332 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...