Omelette et velouté à la ciboulette

Omelette et velouté à la ciboulette

4.0 42 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 70 g de comté coupé en morceaux
  • 8 œufs
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche ciselé
  • 50 g d'échalotes
  • 20 g d'huile d'olive
  • 500 g d'eau
  • 300 g de courgettes coupées en tronçons
  • 100 g de pomme de terre coupée en cubes
  • 50 g de crème fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 572.5 mg
Białko 19.4 g
Kalorie 1420.2 kJ / 339.4 kcal
Tłuszcz 24.4 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...