Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de basilic frais
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 15 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de concentré de tomate
- 250 g de pâtes sèches, type tortellini au bœuf ou au fromage
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1186 kJ / 282 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Soupe de pâtes
35 min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 Min
Gnocchi à l'amatriciana
25 min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30 min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40 min
Timbale milanaise
55 min
Pipe rigate gratinés
1h
Bouillon aux pâtes alphabet
25 min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25 min
Soupe de tomates au poulet et aux pâtes
50 min
Nouilles sauce verte et rose
20 min