
Urządzenia i Akcesoria
Wegetariański chowder z kukurydzą
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół150 g
-
czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki130 g
-
kukurydzy, konserwowej odsączonej z zalewy900 g
-
suszonych pomidorów w oleju, pokrojonych na 1-2 cm kawałki, olej zachować180 g
-
mleka450 g
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
soli¾ - 1 ½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
467.8 kcal /
1958.4 kJ
Białko
13.5 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
73.8 g
Błonnik
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

OBIAD
10 Przepisów
Polska
Polska