
Urządzenia i Akcesoria
Tatar z fasoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół50 - 60 g
-
kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy20 g
-
czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej, opłukanej400 g
-
koncentratu pomidorowego30 g
-
papryki wędzonej, mielonej1 łyżeczka
-
syropu z agawy¼ - ½ łyżeczki
-
soli½ - 1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ - ¾ łyżeczki
-
ogórki konserwowe pokrojone w plasterki2
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
157 kcal /
657.4 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
37.3 g
Błonnik
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WEGAŃSKA KUCHNIA
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Hummus z buraka
1 godz.
Wegańskie "mięso"
1 godz. 15 min
Pasta bezjajeczna
5 min
Pasta z pieczonego kalafiora z parmezanem
1 godz. 10 min
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
1 godz.
Hummus z groszkiem
10 min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 min
Kawior z pieczarek
30 min
Pasta wegetariańska
10 min
Wegański majonez
15 min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 min
Twarożek z orzechów nerkowca ze świeżymi ziołami
8 godz. 10 min