Tatar z fasoli
TM5 TM6

Tatar z fasoli

4.1 (78 ocen)

Składniki

  • 50 - 60 g cebuli, przekrojonej na pół
  • 20 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
  • 400 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki, odsączonej, opłukanej
  • 30 g koncentratu pomidorowego
  • 1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
  • ¼ - ½ łyżeczki syropu z agawy
  • ½ - 1 łyżeczka soli
  • ½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 2 ogórki konserwowe, pokrojone w plasterki

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
657.4 kJ / 157 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
37.3 g
Tłuszcz
1 g
Błonnik
14.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy